tumitpecah

Kaki anda kematu? Kulit kaki berkudis dan tidak sekata. Jom selesaikan dengan produk 15 minit bebas tumit merekah sekarang. . . Apa-apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora segera! . www.wasap.my/60143275005 . www.wasap.my/60143275005 . www.wasap.my/60143275005 #15minitbebastumitmerekah #kayrabeauty #productviral #tumitflawless #tumitpecah #tumitmerekah #bazarpaknil #codshahalam #codklang

Primeskin Whitening & Moisturizing Body Scrub . 175g . Extra soya with olive oil + walnut scrub . Review from owner yahh... Wanginya lembut bgt.. wangi soya milk.. pakai ini seblm mandi d area tangan dan kaki.. gosok2 merata.. diamkan 5-10mnt. lalu mandi.. Hasil? kulit jadi JAU JAU JAUUUU LBH HALUSSSSSSS.. dan KULIT MAKIN CERAHHHHHH kotoran2 d kulit yg bikin kulit dekil rontok smuaaa!! . Price: 135rb ajahh!! (free ongkir utk jakarta & bandung) . Info Produk & Order : πŸ‘‡πŸ‘‡ MINNY_MINTARNIHWI ☎ Wa : 0812.9915.0309 **NB: Menerima Pendaftaran Reseller & Member Baru potensi income 25rb-200rb/hari #lotion #handbodylotion #bodylotion #soya #antiuv #skincare #fairpinkmurah #sunblock #primeskin #primeskinbodylotion #primeskinbodylotionhwi #pshbl #pshblhwi #hitamputih #tumitpecah #heels #heelsmurah #handbody #fairpink #pemutihkulit #sunblock #pencerahkulit #pemutihkulitampuh #agenlotion #obatkulitkering #pelembabkulit #serum #pemutihampuh #HWICIHUYL

Primeskin Whitening & Moisturizing Body Scrub . 175g . Extra soya with olive oil + walnut scrub . Review from owner yahh... Wanginya lembut bgt.. wangi soya milk.. pakai ini seblm mandi d area tangan dan kaki.. gosok2 merata.. diamkan 5-10mnt. lalu mandi.. Hasil? kulit jadi JAU JAU JAUUUU LBH HALUSSSSSSS.. dan KULIT MAKIN CERAHHHHHH kotoran2 d kulit yg bikin kulit dekil rontok smuaaa!! . Price: 135rb ajahh!! (free ongkir utk jakarta & bandung) . Info Produk & Order : πŸ‘‡πŸ‘‡ MINNY_MINTARNIHWI ☎ Wa : 0812.9915.0309 **NB: Menerima Pendaftaran Reseller & Member Baru potensi income 25rb-200rb/hari #lotion #handbodylotion #bodylotion #soya #antiuv #skincare #fairpinkmurah #sunblock #primeskin #primeskinbodylotion #primeskinbodylotionhwi #pshbl #pshblhwi #hitamputih #tumitpecah #heels #heelsmurah #handbody #fairpink #pemutihkulit #sunblock #pencerahkulit #pemutihkulitampuh #agenlotion #obatkulitkering #pelembabkulit #serum #pemutihampuh #HWICIHUYL

Primeskin Whitening & Moisturizing Body Scrub . 175g . Extra soya with olive oil + walnut scrub . Review from owner yahh... Wanginya lembut bgt.. wangi soya milk.. pakai ini seblm mandi d area tangan dan kaki.. gosok2 merata.. diamkan 5-10mnt. lalu mandi.. Hasil? kulit jadi JAU JAU JAUUUU LBH HALUSSSSSSS.. dan KULIT MAKIN CERAHHHHHH kotoran2 d kulit yg bikin kulit dekil rontok smuaaa!! . Price: 135rb ajahh!! (free ongkir utk jakarta & bandung) . Info Produk & Order : πŸ‘‡πŸ‘‡ MINNY_MINTARNIHWI ☎ Wa : 0812.9915.0309 **NB: Menerima Pendaftaran Reseller & Member Baru potensi income 25rb-200rb/hari #lotion #handbodylotion #bodylotion #soya #antiuv #skincare #fairpinkmurah #sunblock #primeskin #primeskinbodylotion #primeskinbodylotionhwi #pshbl #pshblhwi #hitamputih #tumitpecah #heels #heelsmurah #handbody #fairpink #pemutihkulit #sunblock #pencerahkulit #pemutihkulitampuh #agenlotion #obatkulitkering #pelembabkulit #serum #pemutihampuh #HWICIHUYL

Primeskin Whitening & Moisturizing Body Scrub . 175g . Extra soya with olive oil + walnut scrub . Review from owner yahh... Wanginya lembut bgt.. wangi soya milk.. pakai ini seblm mandi d area tangan dan kaki.. gosok2 merata.. diamkan 5-10mnt. lalu mandi.. Hasil? kulit jadi JAU JAU JAUUUU LBH HALUSSSSSSS.. dan KULIT MAKIN CERAHHHHHH kotoran2 d kulit yg bikin kulit dekil rontok smuaaa!! . Price: 135rb ajahh!! (free ongkir utk jakarta & bandung) . Info Produk & Order : πŸ‘‡πŸ‘‡ MINNY_MINTARNIHWI ☎ Wa : 0812.9915.0309 **NB: Menerima Pendaftaran Reseller & Member Baru potensi income 25rb-200rb/hari #lotion #handbodylotion #bodylotion #soya #antiuv #skincare #fairpinkmurah #sunblock #primeskin #primeskinbodylotion #primeskinbodylotionhwi #pshbl #pshblhwi #hitamputih #tumitpecah #heels #heelsmurah #handbody #fairpink #pemutihkulit #sunblock #pencerahkulit #pemutihkulitampuh #agenlotion #obatkulitkering #pelembabkulit #serum #pemutihampuh #HWICIHUYL

Primeskin Whitening & Moisturizing Body Scrub . 175g . Extra soya with olive oil + walnut scrub . Review from owner yahh... Wanginya lembut bgt.. wangi soya milk.. pakai ini seblm mandi d area tangan dan kaki.. gosok2 merata.. diamkan 5-10mnt. lalu mandi.. Hasil? kulit jadi JAU JAU JAUUUU LBH HALUSSSSSSS.. dan KULIT MAKIN CERAHHHHHH kotoran2 d kulit yg bikin kulit dekil rontok smuaaa!! . Price: 135rb ajahh!! (free ongkir utk jakarta & bandung) . Info Produk & Order : πŸ‘‡πŸ‘‡ MINNY_MINTARNIHWI ☎ Wa : 0812.9915.0309 **NB: Menerima Pendaftaran Reseller & Member Baru potensi income 25rb-200rb/hari #lotion #handbodylotion #bodylotion #soya #antiuv #skincare #fairpinkmurah #sunblock #primeskin #primeskinbodylotion #primeskinbodylotionhwi #pshbl #pshblhwi #hitamputih #tumitpecah #heels #heelsmurah #handbody #fairpink #pemutihkulit #sunblock #pencerahkulit #pemutihkulitampuh #agenlotion #obatkulitkering #pelembabkulit #serum #pemutihampuh #HWICIHUYL

Primeskin Whitening & Moisturizing Body Scrub . 175g . Extra soya with olive oil + walnut scrub . Review from owner yahh... Wanginya lembut bgt.. wangi soya milk.. pakai ini seblm mandi d area tangan dan kaki.. gosok2 merata.. diamkan 5-10mnt. lalu mandi.. Hasil? kulit jadi JAU JAU JAUUUU LBH HALUSSSSSSS.. dan KULIT MAKIN CERAHHHHHH kotoran2 d kulit yg bikin kulit dekil rontok smuaaa!! . Price: 135rb ajahh!! (free ongkir utk jakarta & bandung) . Info Produk & Order : πŸ‘‡πŸ‘‡ MINNY_MINTARNIHWI ☎ Wa : 0812.9915.0309 **NB: Menerima Pendaftaran Reseller & Member Baru potensi income 25rb-200rb/hari #lotion #handbodylotion #bodylotion #soya #antiuv #skincare #fairpinkmurah #sunblock #primeskin #primeskinbodylotion #primeskinbodylotionhwi #pshbl #pshblhwi #hitamputih #tumitpecah #heels #heelsmurah #handbody #fairpink #pemutihkulit #sunblock #pencerahkulit #pemutihkulitampuh #agenlotion #obatkulitkering #pelembabkulit #serum #pemutihampuh #HWICIHUYL

Banyak sangat manfaat Susu Maaez ni. Orang lelaki, kanak-kanak, perempuan, ibu mengandung pun boleh minum! . . Jangan tak tahu, bahan Susu Maaez ni 100% dari makanan sunnah tau. Contohnya susu kambing, kurma, madu, delima dan lain-lain tu. Macam mana tak berkhasiat kalau bahan pun dah powerrr macam niπŸ’ͺ🏻 . . Kalau ada ibu mengandung nak amalkan apa-apa jenis susu, sha memang syorkan Susu Maaez ni. In shaa Allah sangat bagus untuk ibu dan baby dalam kandungan. So far dah ramai ibu yang amalkan, alhamdulillah baby keluar kulit cantik, gebu dan sihat. . Ibu yang sedang ikhtiar nak pregnant pun boleh minum. Sepanjang kehamilan boleh minum, tak perlu stop. Ya Allah, memang bagus lahh Susu Maaez ni. Tak tau nak cakap macam manaπŸ˜‚ . . Kalau nak cuba boleh whatsapp sha +6013-522-0582 sekarang sementara harga masih promoπŸŽ‰ . . . #susumaaez #teamellyaney #susurepairkulit #susuuntukkulitcantik #susu #susumaaezoriginal #susuibususuterbaikdidunia #susukambingkurmamadu #susumurah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpudar #parutjerawat #parut #parutjerawathilang #tumitpecah

Tension dengan Tumit merekah dan kasar? . . Jom wasap kak Nora sekarang untuk dapatkan kaki flawless sekarang. . . www.wasap.my/60143275005 . www.wasap.my/60143275005 . www.wasap.my/60143275005 #15minitbebastumitmerekah #kayrabeauty #productviral #tumitflawless #tumitpecah #tumitmerekah #bazarpaknil #codshahalam #codklang

β€œApa yang istimewanya Susu Maaez ni?”. . Sangat istimewa sebab dalam kandungan Susu Maaez ada bahan daripada makanan sunnah seperti kismis, madu, kurma, habbatussauda, biji aprikot, sarang burung walit dan susu kambing (susu terbaik di dunia selepas susu ibu). Susu Maaez fokus kepada merawat dan mencantikkan masalah kulit. Jadi kalau korang ada masalah kulit, sangat digalakkan untuk amalkan Susu Maaez ni. . Masalah kulit kulit seperti kulit kering, kasar, bersisik, parut, panau, kudis, gatal-gatal, parut, ekzema dan lain-lain masalah kulit boleh cuba Susu Maaez ni okay? InsyaAllah kulit akan jadi lembut, halus dan gebu macam baby!😍. . Nak selesaikan masalah kulit? Jom whatsapp +6013-522-0582 atau DM sha sekarang sementara masih promosi. Cerita masalah kulit awak dan sha akan suggest ikut kesesuaian masalah kulit awak okay?πŸ€—πŸ˜˜πŸ˜ . . #susumaaez #teamellyaney #susurepairkulit #susuuntukkulitcantik #susu #susumaaezoriginal #susuibususuterbaikdidunia #susukambingkurmamadu #susumurah #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpudar #parutjerawat #parut #parutjerawathilang #tumitpecah

Pertama diMalaysia yang mampu merawat masalah tumit merekah seawal 15 minit. . . Apa-apa pertanyaan boleh wasap kak Nora segera! www.wasap.my/60104643599 . www.wasap.my/60104643599 . www.wasap.my/60104643599 #15minitbebastumitmerekah #kayrabeauty #productviral #tumitflawless #tumitpecah #tumitmerekah #bazarpaknil #codshahalam #codklang

Hayoo siapa yg tumit kakinya pecah-pecah? ato gatal-gatal karena kutu air? Yuuk ikhtiar pake *Hand Body Lotion JANNA VCO* Super Recomended Banget lho buat kamu yang mempunyai kaki pecah-pecah, kasar, kutu air dan masalah kulit lainnya. Karena body lotion JANNA Kosmetik ini mengandung Virgin Coconut Oil yang kaya akan vit. E, A dan C sebagai antioksidan untuk melindungi kulit dari efek radikal bebas penyebab penuaan dini. Juga mengandung asam lemak nabati sebagai antiseptik alami mampu melindungi kulit dari infeksi jamur dan bakteri perusak kulit. Mudah diserap kulit, tidak lengket dan berminyak. ------------------------ Order/tanya-tanya : 082138890606 #janna #handbody #tumit #tumitpecah #handbodypemutih #pecahpecah #tumitpecah #tumitpecahpecah #tumitkasar #kulit #kulitputih #cewek #kulitsehat

Semua settle dalam satu percubaan gosok-gosok dirumah sahaja Guys😍. . . Apa-apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora segera! . www.wasap.my/60143275005 . www.wasap.my/60143275005 . www.wasap.my/60143275005 #15minitbebastumitmerekah #kayrabeauty #productviral #tumitflawless #tumitpecah #tumitmerekah #bazarpaknil #codshahalam #codklang

5 TANDA AWAL BAYI ANDA TERKENA JANGKITAN #HFMD ====== . Hi mommies! siapa yang ada anak-anak kecil berumur bawah 10 tahun? Hati-hati ya sebab sekarang dah menular penyakit ni yang menyerang kanak-kanak yang kebanyakkan nya berumur bawah 10 tahun terutama sekali bayi. . . Kalau ada yang masih belum tahu apa penyakit HFMD ni, jom kami terangkan secara ringkas. . . Penyakit kaki tangan dan mulut (hand foot and mouth disease) atau singkatannya HFMD adalah sejenis penyakit berjangkit yang disebabkan oleh jangkitan virus, iaitu virus Coxsackie dan virus enterovirus. . . Nama HFMD bermula dari kudis kecil yang terjadi kat tangan dan kaki juga dalam mulut. . . Jadi, kat sini kami nak kongsi tanda-tanda awal anak kecil terkena jangkitan HFMD ni. . 1. #Demam - Mula-mula badan akan sedikit panas dan akan naik sehingga 38-39 darjah celcius! . . 2. #SakitTekak Si kecil akan rasa sakit tekak dan tak lalu makan. . . 3. #Ulser pada tekak, mulut dan lidah Naik merah-merah pada tekak, mulut dan lidah. . . 4. #Ruam / bintik-bintik berisi cecair (lepuhan kecil kita-kira 3 – 7 mm) pada tangan, pergelangan tangan, kaki dan kawasan lampin . 5. #KurangMenyusu (bayi). Sebelum ni bayi kuat menyusu, hati-hati jika anak kita kurang menyusu ya, mungkin mulut dia dah rasa tak selesa. . . . Jadi, ibu-ibu kalau tengok ada salah-satu tanda ni pada sikecil, cepat-cepat bawak jumpa doktor untuk rawatan selanjutnya.

Hasil Pemakaian : β€’ Merevitalisasi dan Mencerahkan kulit, membuat kulit berseri-seri dan berkilau β€’ Menghaluskan kulit dan melindungi tingkat kelembaban kulit β€’ Menyegarkan kembali kulit β€’ Permukaan kulit yang kasar seperti lutut, siku, tumit, punggung, lengan menjadi lebih halus β€’ Dapat digunakan untuk mencukur bulu kaki sehingga kaki akan menjadi halus dan selembut sutra Hasil terbaik: Pagi gunakan sabun body bar, sore gunakan lufra, dan dilanjut dengan lotion Perenial setelah mandi 😊 . πŸ‘‰πŸΌπŸ‘‰πŸΌJOIN MEMBER (FAST RESPON) , πŸ‚Wa. : 081369538376 #lulurpengantin #lulurpemutihbadan #scrubbadan #lufranuskin #tumitpecah #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflπŸ’›πŸ’› #distributornuskinlampung #pemutihkulit

Kuning #mangir ala #MORESKIN #BUTTER #BODYLOTION #WHITENING #GOLD😍😍😍 #kulitkering #tumitpecah Manfaat Moreskin Body Butter Whitening Gold Bagi Kulit πŸƒ1. Melembabkan Kulit Di dalam produk body butter ini sebenarnya juga terdapat bahan-bahan ampuh untuk membuat kulit terasa lebih lembab. Kelembaban kulit ini bisa anda dapatkan melalui pemakaian produk ini secara teratur dan rutin. πŸƒ2. Mencerahkan Kulit Kulit yang terlihat lebih cerah tentu akan membuat anda merasa lebih percaya diri. Melalui pemakaian body butter dari moreskin ini dengan dipadukan dengan vitamin E gold secara rutin, maka kulit akan terlihat lebih cerah. πŸƒ3. Membuat Kulit Lebih Lembut Hadirnya produk yang satu ini tidak hanya bisa bermanfaat untuk melembutkan kulit wajah saja. Body butter dari moreskin ini juga sangat bagus untuk melembabkan dan melembutkan kulit tubuh. Konsultasi dan info pemesanan WA 08562661904 " Erlangga Collection "😊

Semangat Untuk Kembalikan keyakinan diri. . . Untuk Order atau pertanyaan boleh wasap Kak Nora sekarang. . . www.wasap.my/60143275005 . www.wasap.my/60143275005 . www.wasap.my/60145275005 #15minitbebastumitmerekah #kayrabeauty #productviral #tumitflawless #tumitpecah #tumitmerekah #bazarpaknil #codshahalam #codklang

Lulur lufra bagus banget moms... Berbahan dasar lidah buaya dan cangkang buah walnut yang di giling sampai halus, manfaat : *Menghaluskan noda kasar di siku, lengan, tumit, lutut, bagian2 lain * Mengangkat sel kulit mati * Menyegarkan kulit * Membuat kulit jadi kilau bercahaya * Menenangkan kulit * Tidak membuat kulit menjadi kering . . . . #nuskin #lufra #luframurah #lufranuskin #lufrapromo #lufranuskinmurah #lufrabody #lufrascrub #luframurahbanget #lufralulur #menghaluskankulit #tumitpecah #kapalan #kulitkasar #kulitbersisik #kulitgelap #kulitkinclong #kulitputih