pampered

שמן זרעי הרימון, 💧 מיוצר ביקב רימון ומופק בתהליך טבעי. השמן אינו מכיל חומרים נוספים מלבד שמן רימונים טהור! #rimon_pomegranate #pomegranate #skincare #rejuvenation #pampered #spa #decadent #i_do_cvm #instabeauty #beauty #vitamins #youth #foreveryoung #instadaily #beautytreatment #skin

Who doesn’t love to be pampered? . . 2 minggu yg lalu Princess dapet undangan dari @babylogy.id buat babyspa & massage. Dari awal dateng aja begitu liat tempatnya dari luar udah semangat 45 si Princess 😍 Apalagi waktu mba nya siapin air rendamannya, Princess udah ga sabaran, cepet2 bantuin masukin bola2nya 😂 Warm water with lots of bubble, plus so many toys, which kid can refuse? Apalagi mba nya ramah banget (Princess ditemenin sm mba Ririn kemarin), bisa ajak main sambil becanda. Makin betah aja si Princess, sampai2 dia ga mau udahan babyspa nya 😂 (waktunya 30menit). . Abis babyspa, langsung dimandiin dulu sebelum di massage (jadi abis massage, tinggal dilap deh). Massage nya juga komplit banget, dari kaki, paha, perut, punggung, pundak, tangan, kepala bahkan mukanya juga! Bener2 bikin mommynya mupeng pengen di massage juga 🤣 Princess bener2 enjoy banget di massage, walaupun awal2nya ga mau tiduran, jadinya di massage sambil duduk deh. Cuma mba Ririn nya bener2 sabar dan telaten ya, plus pinter ngambil hati anak2, jadinya Princess lama2 luluh juga, bahkan sambil ketawa ngakak kegelian 🤣 Ga terasa 30menit berlalu, dan terakhir badannya dilap sebelum dipakein minyak telon. What a happy day for her! Ga lama abis itu setelah makan, langsung deh bobo siangnya nyenyakkk banget 🤗 . Thank you @babylogy.id and mba Ririn for the great service. Super recommend ya tempat dan service nya. Lokasinya di Mall Kelapa Gading 2 lantai dasar. Selain buat anak2nya, mereka juga menyediakan treatment buat ibu2 hamil. Bisa dicek ya IGnya @babylogy.id 😉

A full body massage in the cabana at the top of the fortress followed by a dip in the hydro pool 💆🏽‍♀️ This why I love to spa 💆🏽‍♀️😊🧡 #caprocat #pampered #spa #luxuryspa #luxuryhotels #thegreatescape 🌍@cap_rocat

Awww so cute 😭

Today is the 16th anniversary of my Father's heart attack ❤ I thank God every day that we have had so many years more (and many more to come) to spend with my Dad. He is the epitome of strength and has taught me so many absolutely priceless life lessons ❤🏍 Grateful for this day, grateful to still have him and forever grateful to be his little girl ❤ ❤ #happiness #determined #fitness #love #heartattack #pampered #lovinglife #blessed #fitness #fitnessfreaks #fitgirl #blueyes #red #adventure #instagrammer #followback #likeforlike #instahub #friends #heartattacksurvivor #friendship #instadaily #daddyslittlegirl #strongfatherfigure #blessed #mydad #banter

In her element being primped and pampered 🦄 #livingherbestlife

Hair color done ✅ for bride to be @cn_jck We can’t wait for the big day 👰🏻 🤵🏻 [Last coloring process was a year ago, so we’ve had a little work to do, but it worth it] . . . #soigneecluj #soigneehair #soigneegirls #soigneebride #soigneetransformation #olaplex #olaplextransformation #pravana #balayage #beforeandafter #thursdaytransformation #bridetobe #pampered

Morning Shackers 🤗 This week, we have selected the Vet's Best range as our #productoftheweek. Each Vet's Best product is specially naturally formulated to: -Combat against fleas & ticks -Give Ear relief -Clean teeth -Treat hot spots -Medicated shampoo manage itchy and dry skin etc. One of our best cleaning and medicated products on our shelves. Shop today: click on the link in our bio to be redirected to our online store . #instapets #petgrooming #petlove #petstagram #cutepets #pettips #ilovepets #catlove #catsofinstagram #ilovemycat #ilovecats #dogsofinstagram #dogsofdubai #lovedogs #instagramdogs #mydog #🐶#🐈 #thepetshack #thepetshackspa #discount #dogtoys #cuties #pampered #vetsbest #productoftheweek

Oh how I will miss this view from my hammock....forever will remember the 6 days with #noanxiety #livingmybestlife #oceanview #pampered #goingbacksoon ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤