bazaarpaknil

NEW RELEASE DRESS TALI HALUS MUAT SAMPAI PLUS SIZE 4XL😱🌸 dress n short cardigan meghan dress 🤗dress free size xs fit xxxxl bahu 13.5-19' dada 30- 50' material 🌸bahagian dada ke pinggang mix cotton strechable 🌸bahagian pinggang ke bawah moss crepe ala ala kembang princess preggy mom sgt sesuai ~sesuai utk 169cm ke bawah cardigan black darkblue darkgrey (boleh pilih warna☺) size s 14' size m 14.5' size l 15' size xl 16' size 2xl 17-18’ size 3xl 18-19' (4xl pon sesuai) material soft cotton dress only rm48 cardigan only rm43 one set rm74 ~free postage semenanjung ~sabah sarawak add rm7 n next item add rm5 #meghandress #shortcardigan #sayajualdress #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #kedaionlinemalaysia #bajumurahmalaysia #bajucantikmurah #butikonlinemalaysia #lazadamy #shopeemy #carousellmy #carouselljb #11streetmy #mudahmy

Kedai ni VIRAL gila kat instagram, semua kata product dia lawa, quality baik harga pun cun . Pastu barang dia jual semua ready stock . Tak sabar aku nak shopping raya kat @storeherbal.tinggi ni 😍😍😍😍😍 Tunggu apa lagi? Jom la ramai ramai follow @storeherbal.tinggi @storeherbal.tinggi @storeherbal.tinggi . . For more information sila chat 📱 Ws : +60143619139 . . #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kitasamahero #kitajuara #seagames2017 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salamkemerdekaanke60 #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa

HI-CAL1- 👍merupakan produk kalsium No1 di dunia.. 👍Penyerapan shinggah 90oleh tubuh. 👍Tidak mendap di buah pinggang. 👍Kaya dgn vitamin & nutrisi 👍Elak osteophorosis(tulang rapuh) 👍Menguatkan tulang 👍1ktak=40 gelas susu segar asli. 👍Di iktiraf olrh pakar gizi Dunia 👍💯 halal 👍Lulus KKM & FDA GABUNGAN HI-CAL1 + ZIXC PLAS DAPAT MEMBANTU ANDA MENAMBAH KETINGGIAN ANDA TANPA WAS2..😘😘🙌🙌. NAK TINGGI JOM WSSP KAMI..XPERLU BIMBANG SEBAB PRODUK KAMI TELAH MASUK LEBIH DARI 200 BUAH NEGARA....XPERCAYA???. CUBALAH GOOGLE SENDIRI..😎😎. NAK HARGA DISKAUN?? NAK FREE POSTAGE?? 📱 Ws : +60143619139 #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kitasamahero #kitajuara #seagames2017 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salamkemerdekaanke60 #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa

Hari ni saya nk kongsi lg 1 tips penting jika anda nak tinggi bersama peninggi badan tiens.. . . Sebelum pengambilan produk, langkah terbaik adalah DETOX..DETOX dahulu ya before consume Supaya badan anda clean dr toksin yg dah tepu dlm badan anda.. Selama 3 hari berturut² sebelum consume supplement ye.. Kalau abg² yg merokok sgt digalakkan DETOX OK!! Ok..abg² nak tahu mcm mn nk detox??? Rajin² la whatsapp saya ye.. Saya akan guide anda dr A to Z.. . 📱 Ws : +60143619139 #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kitasamahero #kitajuara #seagames2017 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salamkemerdekaanke60 #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa

Semalam ada customer berstatus vvip dm kek eyu nak beli supplement untuk sahabat beliau...seorang yang sangat humble senang berurusan dengan beliau selepas confirm order terus buat payment...bertuah sahabat beliau kan...semalam kek eyu terus pos barang...Terima kasih Puan ❤❤ saya jual ye...harini pun ada postage lagi yang nak join boleh wassap kek eyu 0124456309 atau insta dm #halagel_supplement #halagel_supplementcustomer #minyakkelapadara #habbatussauda #minyakzaitun #minyakikanomega3 #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #negerisembilan #daura #sayajualmurah #kedah #sungaipetani #johor #melaka #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #perlis #penang #halagel #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

NAK TAMBAH TINGGI JOM PM KAMI SEKARANG TUK PENGEPOSAN ESK HARI.. 👍TERBUKTI BERKESAN SEAWAL 10 HARI.. 👍TELAH RAMAI YG BERJAYA TAMBAH TINGGI.. 👍JANGAN RISAU PRODUK KAMI 💯 HALAL & TANPA SIDE EFFECT. 👍BUKAN UBAT TAPI MAKANAN TAMBAHAN.. 👍TELAH MENEMBUSI LEBIH DARI 200 BUAH NEGARA 👍DAPAT MENGUATKAN TULANG SEKALI. JANGAN KATA TIPU JIKA ANDA BELUM CUBA🙌🙌🙌. 🚚FREE POSTAGE 📱 Ws : +60143619139 #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kitasamahero #kitajuara #seagames2017 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salamkemerdekaanke60 #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa